Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

UNA CRIDA AL FUTUR

16 de novembre de 2021 - 19:30 h a 21:00 h

Podeu seguir l'esdeveniment virtualment a través d'aquest enllaç

José Francisco Monserrat és vicerector d'Internacionalització i Comunicació de la UPV. Assessor del Banc Mundial. Catedràtic de la UPV, que també col·labora amb la UE, ha estat fitxat per les investigacions sobre automoció i mòbils.

Un nou món és a punt de sorgir l'economia del segle XXI havia de ser una economia exponencial, en la qual la riquesa i el benestar seran impulsats impulsats per la innovació tecnològica. La cinquena generació de connectivitat mòbil està fent els seus primers passos. La indústria i la resta del sistema econòmic estudien les seves possibilitats per adaptar-se al que vindrà. De moment, indústria i serveis són a mig camí. En pocs anys, eliminar els semàfors de la via pública serà possible en un món on funcionaran els cotxes autònoms connectats mitjançant xarxes amb el desplegament de la tecnologia 5G.

Horari: 19:30-21:00
Lloc: Saló IVAM CADA

Per acudir presencialment a aquest esdeveniment introdueix les teves dades i inscriu-te

Al emplenar el formulari acceptes la política de privacitat. http://www.upv.es/contenidos/DPD/

Política de privacitat*

La Universitat Politècnica de València amb C.I.F. Q4618002B i domicili a efecte de notificacions a Camí de Vera, s/n, 46022 València, com a responsable del tractament us informa que tractarà les vostres dades recollides en aquest formulari per a la gestió de la vostra participació i assistència (telemàtica) al present esdeveniment “Setmana de la Ciència”, així com remetre-li informació sobre propers esdeveniments que s'organitzin des de la Universitat.
Així mateix, us informem que teniu dret a accedir a les vostres dades personals; sol·licitar la rectificació de les dades inexactes; sol·licitar-ne la supressió; oposar-se o limitar el tractament; o sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per poder exercir aquests drets podeu posar-vos en contacte per escrit adjuntant una còpia del vostre DNI o documentació que l'identifiqui a la següent adreça de correu electrònic (dpd@upv.es) o mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General de la UPV.
En cas de considerar no atesos correctament els seus drets, pot iniciar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, com a Autoritat de Control competent en la matèria (www.aepd.es)
La Universitat Politècnica de València es compromet a garantir el deure de seguretat de les dades tractades sota la seva responsabilitat, com respecte de l'aplicació de mesures de seguretat pertinents per salvaguardar-ne la disponibilitat, integritat i confidencialitat.
Davant qualsevol dubte o si necessiteu més informació respecte del tractament de les vostres dades de caràcter personal podeu posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de la UPV i obtenir més informació al següent link: http://www.upv.es/contenidos/DPD/

 

Mostra els detalls

Data:
16 de novembre de 2021
Hora:
19:30 h a 21:00 h
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi
Telèfon:
966528400
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Salón IVAM CADA
Carrer Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
965 53 71 42
Visualitza el lloc web de Recinte
Plazas disponibles: 136

L'AFORAMENT PER A AQUEST ESDEVENIMENT ESTÀ COMPLET