Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

QUÈ FA UN CIENTÍFIC AL SUPERMERCAT?

17 de novembre de 2021 - 19:30 h a 21:00 h

Podeu seguir l'esdeveniment virtualment a través d'aquest enllaç

José Manuel López Nicolás és catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Múrcia. A més, és vicerector de Transferència i Divulgació Científica a aquesta universitat. És un dels divulgadors científics més rellevants del nostre país i amb més projecció en mitjans de comunicació i xarxes socials, acaben d'atorgar-li el Premi Prismes 2021 de la Casa de les Ciències a la Divulgació Científica.

Acompanyeu-nos a un viatge per la ciència de les petites coses, descobrint-nos les matemàtiques ocultes d'un cant jondo, la física present en un memorable partit de tennis, la sorprenent estadística de la Loteria del Nen o la química que s'amaga darrere les etiquetes d'un supermercat. Un fascinant viatge per la ciència de les petites coses que ens ajudarà a aclarir quines són les veritats i mentides amb què topem diàriament.

Horari: 19:30-21:00
Lloc: Saló IVAM CADA

Per acudir presencialment a aquest esdeveniment introdueix les teves dades i inscriu-te

Al emplenar el formulari acceptes la política de privacitat. http://www.upv.es/contenidos/DPD/

Política de privacitat*

La Universitat Politècnica de València amb C.I.F. Q4618002B i domicili a efecte de notificacions a Camí de Vera, s/n, 46022 València, com a responsable del tractament us informa que tractarà les vostres dades recollides en aquest formulari per a la gestió de la vostra participació i assistència (telemàtica) al present esdeveniment “Setmana de la Ciència”, així com remetre-li informació sobre propers esdeveniments que s'organitzin des de la Universitat.
Així mateix, us informem que teniu dret a accedir a les vostres dades personals; sol·licitar la rectificació de les dades inexactes; sol·licitar-ne la supressió; oposar-se o limitar el tractament; o sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per poder exercir aquests drets podeu posar-vos en contacte per escrit adjuntant una còpia del vostre DNI o documentació que l'identifiqui a la següent adreça de correu electrònic (dpd@upv.es) o mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General de la UPV.
En cas de considerar no atesos correctament els seus drets, pot iniciar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, com a Autoritat de Control competent en la matèria (www.aepd.es)
La Universitat Politècnica de València es compromet a garantir el deure de seguretat de les dades tractades sota la seva responsabilitat, com respecte de l'aplicació de mesures de seguretat pertinents per salvaguardar-ne la disponibilitat, integritat i confidencialitat.
Davant qualsevol dubte o si necessiteu més informació respecte del tractament de les vostres dades de caràcter personal podeu posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de la UPV i obtenir més informació al següent link: http://www.upv.es/contenidos/DPD/

 

Mostra els detalls

Data:
17 de novembre de 2021
Hora:
19:30 h a 21:00 h
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi
Telèfon:
966528400
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Salón IVAM CADA
Carrer Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
965 53 71 42
Visualitza el lloc web de Recinte
Plazas disponibles: 86

L'AFORAMENT PER A AQUEST ESDEVENIMENT ESTÀ COMPLET