Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

INAUGURACIÓ + CONFERÈNCIA: CONSTRUIR UNA DEMOCRÀCIA AUTÈNTICA: ÈTICA I POLÍTICA

15 de novembre de 2021 - 19:00 h a 21:00 h

Podeu seguir l'esdeveniment virtualment a través d'aquest enllaç


Adela Cortina és catedràtica d'Ètica i Filosofia Política a la Universitat de València i membre de la Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques, sent la primera dona que va ingressar en aquesta Acadèmia des de la seva fundació el 1857.

El fracàs de l'economia vigent és palmari. Persisteixen la gana, la pobresa i l'exclusió, encara que hi ha mitjans més que suficients per eradicar-les. Però també és evident la insatisfacció que produeix el funcionament actual de les democràcies, perquè ni estan al servei de totes les persones ni els ciutadans se senten protagonistes de la vida política.
És urgent crear una altra economia, una economia ètica, i donar cos a democràcies que responguin amb els fets al nom que porten. Per fer-ho no cal fugir d'aquest món, sinó exigir-li que l'economia compleixi les tasques per les quals diu que es legitima, i que les democràcies es converteixin en autèntiques democràcies.

Prèviament a la conferència tindrà lloc l'esdeveniment d'inauguració de la setmana de la ciència 2021, edició XVIII.

José Esteban Capilla Romá. Rector de la Universitat Politècnica de València
Jordi Silvestre Jover. Regidor de Transició ecològica, Protecció Civil i Educació
Pablo Andrés Bernabeu Soler. Director de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi

Inauguració: 19:00-19:30
Conferència: 19:30-21:00
Lloc: Saló IVAM CADA

Per acudir presencialment a aquest esdeveniment introdueix les teves dades i inscriu-te

Al emplenar el formulari acceptes la política de privacitat. http://www.upv.es/contenidos/DPD/

Política de privacitat*

La Universitat Politècnica de València amb C.I.F. Q4618002B i domicili a efecte de notificacions a Camí de Vera, s/n, 46022 València, com a responsable del tractament us informa que tractarà les vostres dades recollides en aquest formulari per a la gestió de la vostra participació i assistència (telemàtica) al present esdeveniment “Setmana de la Ciència”, així com remetre-li informació sobre propers esdeveniments que s'organitzin des de la Universitat.
Així mateix, us informem que teniu dret a accedir a les vostres dades personals; sol·licitar la rectificació de les dades inexactes; sol·licitar-ne la supressió; oposar-se o limitar el tractament; o sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per poder exercir aquests drets podeu posar-vos en contacte per escrit adjuntant una còpia del vostre DNI o documentació que l'identifiqui a la següent adreça de correu electrònic (dpd@upv.es) o mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General de la UPV.
En cas de considerar no atesos correctament els seus drets, pot iniciar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, com a Autoritat de Control competent en la matèria (www.aepd.es)
La Universitat Politècnica de València es compromet a garantir el deure de seguretat de les dades tractades sota la seva responsabilitat, com respecte de l'aplicació de mesures de seguretat pertinents per salvaguardar-ne la disponibilitat, integritat i confidencialitat.
Davant qualsevol dubte o si necessiteu més informació respecte del tractament de les vostres dades de caràcter personal podeu posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de la UPV i obtenir més informació al següent link: http://www.upv.es/contenidos/DPD/

 

Mostra els detalls

Data:
15 de novembre de 2021
Hora:
19:00 h a 21:00 h
Categories d'Esdeveniment:
, ,

Organitzador

Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi
Telèfon:
966528400
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Salón IVAM CADA
Carrer Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
965 53 71 42
Visualitza el lloc web de Recinte
Plazas disponibles: 44

L'AFORAMENT PER A AQUEST ESDEVENIMENT ESTÀ COMPLET