Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

UN VIATGE CAP ENRERE EN EL TEMPS – LA COVA DE L´OR DE BENIARRÉS

27 de novembre de 2021 - 09:00 h a 14:00 h

 

Jorge A. Soler Díaz és professor del Departament de Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega i Filologia Llatina de la Universitat d'Alacant, conservador de Prehistòria del Museu Arqueològic Provincial d'Alacant (MARQ), i, ha estat nomenat director tècnic del Museu de Belles Arts Gravina ( MUBAG).

La Cova de l’Or de Beniarrés s´obre a 675 m sobre el nivell del mar al vessant meridional del conjunt de relleus que conformen la serra del Benicadell. Recull al seu interior un jaciment arqueològic d'enorme importància per al coneixement i la investigació del neolític de la façana mediterrània de la península Ibèrica. La qualitat i significació del material arqueològic trobat a les excavacions plantejades des dels anys trenta del s. XX fan veure que la cavitat constituiria un lloc de referència social, per als pobladors d'origen mediterrani que a mitjans del VI mil·lenni aC, van introduir a aquestes valls la pràctica de l'agricultura i la ramaderia.

Xerrada: 9:00-10:00h
Visita guiada: 10:00-14:00h
Lloc: Sortida des de la parada d´autobús de Cervantes (l´autobús sortirà a les 8:30h)

 

A continuació, introdueix les teves dades i registra't per acudir a l'esdeveniment

Al emplenar el formulari acceptes la política de privacitat. http://www.upv.es/contenidos/DPD/

Política de privacitat*

La Universitat Politècnica de València amb C.I.F. Q4618002B i domicili a efecte de notificacions a Camí de Vera, s/n, 46022 València, com a responsable del tractament us informa que tractarà les vostres dades recollides en aquest formulari per a la gestió de la vostra participació i assistència (telemàtica) al present esdeveniment “Setmana de la Ciència”, així com remetre-li informació sobre propers esdeveniments que s'organitzin des de la Universitat.
Així mateix, us informem que teniu dret a accedir a les vostres dades personals; sol·licitar la rectificació de les dades inexactes; sol·licitar-ne la supressió; oposar-se o limitar el tractament; o sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per poder exercir aquests drets podeu posar-vos en contacte per escrit adjuntant una còpia del vostre DNI o documentació que l'identifiqui a la següent adreça de correu electrònic (dpd@upv.es) o mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General de la UPV.
En cas de considerar no atesos correctament els seus drets, pot iniciar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, com a Autoritat de Control competent en la matèria (www.aepd.es)
La Universitat Politècnica de València es compromet a garantir el deure de seguretat de les dades tractades sota la seva responsabilitat, com respecte de l'aplicació de mesures de seguretat pertinents per salvaguardar-ne la disponibilitat, integritat i confidencialitat.
Davant qualsevol dubte o si necessiteu més informació respecte del tractament de les vostres dades de caràcter personal podeu posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de la UPV i obtenir més informació al següent link: http://www.upv.es/contenidos/DPD/

 

Mostra els detalls

Data:
27 de novembre de 2021
Hora:
09:00 h a 14:00 h
Categories d'Esdeveniment:
, , ,

Organitzador

Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi
Telèfon:
966528400
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Cova de l’Or
Beniarrés, Alacant 03850 Espanya + Mapa de Google
Plazas disponibles: 2

L'AFORAMENT PER A AQUEST ESDEVENIMENT ESTÀ COMPLET