Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

EL CERVELL HUMÀ I LA FORÇA DEL LLENGUATGE

26 de novembre de 2021 - 19:30 h a 21:00 h

Podeu seguir l'esdeveniment virtualment a través d'aquest enllaç

Manuel Martín-Loeches, professor de psicobiologia de la Universitat Complutense de Madrid i Director de la Secció de Neurociència Cognitiva del Centre d'Evolució i Comportament Humà (UCMISCIII)

Farem un repàs a algunes de les peculiaritats de la ment humana que permetran entendre millor com el llenguatge és capaç d'influir de manera important al nostre cervell. El cervell humà és fruit de milions d'anys d'evolució, però no deixa de ser el d'un primat la característica més important del qual és el seu món social. Donades aquestes circumstàncies, no serà sorprenent que allò que més afecta el cervell siguin els membres del grup, allò que facin, diguin o pensin altres persones. Més que racional, per tant, el nostre cervell té un marcat caràcter social i emocional, cosa que el fa molt vulnerable. Les relacions humanes estan basades en gran mesura en el llenguatge, gràcies al qual hem assolit grandíssimes cotes de progrés tecnològic i científic. Però tenint en compte la veritable naturalesa del nostre cervell, el llenguatge també pot ser una poderosa eina per influir en els altres. El comportament, les emocions, les nostres decisions o la nostra manera de pensar es veuen modulats, de manera important, pel llenguatge. I la majoria de vegades no en som conscients.

Horari: 19:30-21:00
Lloc: Saló IVAM CADA

Per acudir presencialment a aquest esdeveniment introdueix les teves dades i inscriu-te

Al emplenar el formulari acceptes la política de privacitat. http://www.upv.es/contenidos/DPD/

Política de privacitat*

La Universitat Politècnica de València amb C.I.F. Q4618002B i domicili a efecte de notificacions a Camí de Vera, s/n, 46022 València, com a responsable del tractament us informa que tractarà les vostres dades recollides en aquest formulari per a la gestió de la vostra participació i assistència (telemàtica) al present esdeveniment “Setmana de la Ciència”, així com remetre-li informació sobre propers esdeveniments que s'organitzin des de la Universitat.
Així mateix, us informem que teniu dret a accedir a les vostres dades personals; sol·licitar la rectificació de les dades inexactes; sol·licitar-ne la supressió; oposar-se o limitar el tractament; o sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per poder exercir aquests drets podeu posar-vos en contacte per escrit adjuntant una còpia del vostre DNI o documentació que l'identifiqui a la següent adreça de correu electrònic (dpd@upv.es) o mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General de la UPV.
En cas de considerar no atesos correctament els seus drets, pot iniciar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, com a Autoritat de Control competent en la matèria (www.aepd.es)
La Universitat Politècnica de València es compromet a garantir el deure de seguretat de les dades tractades sota la seva responsabilitat, com respecte de l'aplicació de mesures de seguretat pertinents per salvaguardar-ne la disponibilitat, integritat i confidencialitat.
Davant qualsevol dubte o si necessiteu més informació respecte del tractament de les vostres dades de caràcter personal podeu posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de la UPV i obtenir més informació al següent link: http://www.upv.es/contenidos/DPD/

 

Mostra els detalls

Data:
26 de novembre de 2021
Hora:
19:30 h a 21:00 h
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi
Telèfon:
966528400
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Salón IVAM CADA
Carrer Rigoberto Albors, 8
Alcoi, Alacant 03801 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
965 53 71 42
Visualitza el lloc web de Recinte
Plazas disponibles: 30

L'AFORAMENT PER A AQUEST ESDEVENIMENT ESTÀ COMPLET