Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

XIII Concurso ‘Muestra la Ciencia en video’

30 de abril

La preinscripción está abierta hasta el 30 de abril

El objetivo es desarrollar un vídeo original e inédito de 3 o 4 minutos en los que se muestre un experimento cercano a la vida cotidiana relacionado con la física o la química, realizado en los centros educativos de los estudiantes participantes.

Está dirigido a diferentes categorías de participantes:

  • Estudiants de 1r i 2n ESO
  • Estudiants de 3r i 4t d'ESO i Cicles Formatius de Grau Mitjà i FP Bàsica
  • Estudiants de 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior

DATES IMPORTANTS

  • Preinscripció: fins al 30 de abril de 2024
  • Enviament del vídeo: fins al 17 de mayo de 2024. Los vídeos se subirán por orden de recepción.
  • Votacions professorat i votació popular en línia: fins al 10 de junio de 2024
  • Entrega de premios: 13 de junio de 2024.

CONSULTA LAS BASES

Se admitirán vídeos de grupos de trabajo de 1 a 3 estudiantes dirigidos o tutorizados por docentes del centro educativo. El video ha de contener los siguientes apartados:

1.- Título del video

2.- Objetivos del experimento

3.- Relación de materiales empleados en el experimento

4.- Descripción del experimento

5.- Conclusiones

6.- Nombre del centro y de los participantes

Los videos se enviarán a jomenva@upvnet.upv.es a través del servicio: https://intercambio.upv.es/. Para que los videos puedan ser publicados, todos los estudiantes que aparezcan deben enviar el documento de cesión de imagen firmado. En caso de ser menor de edad esta autorización deberá ser firmada por sus padres o tutores.

Detalls

Data:
30 de abril
Categories de l'Esdeveniment:
,
Places disponibles: ∞
Política de privacitat
Resum de la Política de privacitatLa Universitat Politècnica de València amb C.I.F. Q4618002B i domicili a efecte de notificacions a Camí de Vera, s/n, 46022 València, com a responsable del tractament us informa que tractarà les vostres dades recollides en aquest formulari per a la gestió de la vostra participació i assistència (telemàtica) al present esdeveniment “Setmana de la Ciència”, així com remetre-li informació sobre propers esdeveniments que s'organitzin des de la Universitat.dpd@upv.es) o mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General de la UPV. En cas de considerar no atesos correctament els seus drets, pot iniciar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, com a Autoritat de Control competent en la matèria (www.aepd.es) La Universitat Politècnica de València es compromet a garantir el deure de seguretat de les dades tractades sota la seva responsabilitat, com respecte de l'aplicació de mesures de seguretat pertinents per salvaguardar-ne la disponibilitat, integritat i confidencialitat. Davant qualsevol dubte o si necessiteu més informació respecte del tractament de les vostres dades de caràcter personal podeu posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de la UPV i obtenir més informació al següent link: http://www.upv.es/contenidos/DPD/
Tribe Loading Animation Image

¿Te habías inscrito y no puedes asistir? Pulsa aquí

Recibirás un correo con un enlace para cancelar tu asistencia