Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TAST ARQUEOLÒGIC DELS SABORS DE L'ANTIGUITAT

24 de novembre de 2021 - 19:00 h a 21:00 h

Ignasi Grau es catedrático de arqueología de la UA.  nos presentará las importantes evidencias de la Cultura Ibérica en nuestro entorno y nuestra comida, y de cuya presencia no solemos ser conscientes.

Kiko Moya chef con dos estrellas michelín. Hará real y nos hará sentir las «delicias de la antigüedad» y nos transportará al pasado a través de sabores milenarios.

La idea va sorgir fa anys i finalment avui la podem materialitzar Què podria sorgir de la trobada d'un arqueòleg i d'un cuiner, tots dos de reconegut prestigi?

Ens aproparem al Mediterrani Antic amb la intenció de buscar les arrels de la nostra gastronomia i que, en certa manera, defineixen els nostres costums a partir de l'herència dels nostres avantpassats.

L'antiguitat a les nostres terres és el temps dels Ibers, un conjunt de pobles que van viure a la façana mediterrània de la Península Ibèrica entre els anys 600 i el 100 a. Eren poblacions autòctones que es van relacionar amb fenicis, grecs i romans, per donar forma a una cultura original i una identitat pròpia. Com altres pobles mediterranis, la seva alimentació es va basar en els cereals, el vi i l'oli, però també altres productes i amb formes originals d'elaboració que coneixerem i degustarem.

Hora: 19:00-21:00h
Lloc:
Restaurante L’Escaleta (Cocentaina)

Podeu seguir l'esdeveniment virtualment a través d'aquest enllaç

Per acudir presencialment a aquest esdeveniment introdueix les teves dades i inscriu-te

Al emplenar el formulari acceptes la política de privacitat. http://www.upv.es/contenidos/DPD/

Política de privacitat*

La Universitat Politècnica de València amb C.I.F. Q4618002B i domicili a efecte de notificacions a Camí de Vera, s/n, 46022 València, com a responsable del tractament us informa que tractarà les vostres dades recollides en aquest formulari per a la gestió de la vostra participació i assistència (telemàtica) al present esdeveniment “Setmana de la Ciència”, així com remetre-li informació sobre propers esdeveniments que s'organitzin des de la Universitat.
Així mateix, us informem que teniu dret a accedir a les vostres dades personals; sol·licitar la rectificació de les dades inexactes; sol·licitar-ne la supressió; oposar-se o limitar el tractament; o sol·licitar la portabilitat de les vostres dades. Per poder exercir aquests drets podeu posar-vos en contacte per escrit adjuntant una còpia del vostre DNI o documentació que l'identifiqui a la següent adreça de correu electrònic (dpd@upv.es) o mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General de la UPV.
En cas de considerar no atesos correctament els seus drets, pot iniciar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, com a Autoritat de Control competent en la matèria (www.aepd.es)
La Universitat Politècnica de València es compromet a garantir el deure de seguretat de les dades tractades sota la seva responsabilitat, com respecte de l'aplicació de mesures de seguretat pertinents per salvaguardar-ne la disponibilitat, integritat i confidencialitat.
Davant qualsevol dubte o si necessiteu més informació respecte del tractament de les vostres dades de caràcter personal podeu posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de la UPV i obtenir més informació al següent link: http://www.upv.es/contenidos/DPD/

 

Mostra els detalls

Data:
24 de novembre de 2021
Hora:
19:00 h a 21:00 h
Categories d'Esdeveniment:
, , ,

Organitzador

Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi
Telèfon:
966528400
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Restaurant l’Escaleta
Pujada l'Estació del Nord, 205
Cocentaina, Alacant 03824 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
+34 965592100
Visualitza el lloc web de Recinte
Plazas disponibles: -16

L'AFORAMENT PER A AQUEST ESDEVENIMENT ESTÀ COMPLET