Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img

Finalitza la XVIII edició de la Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). Del 12 al 27 de novembre s'han celebrat 11 activitats de tota mena com conferències, visites guiades, monòlegs científics i tasts gastronòmics. Més de 1.000 persones han assistit de forma presencial a totes les activitats, a les quals cal sumar-hi les que es van connectar a través de streaming.

ENLLAÇ ALS FOTOS, VIDEOS I INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS

Totes les activitats han estat desenvolupades seguint els protocols marcats per la situació sanitària marcada per la Covid-19. La Setmana de la Ciència va ser inaugurada pel rector de la UPV, José E. Capilla. Va estar acompanyat pel director del Campus d'Alcoi, Pau Bernabeu, i el regidor de Transició ecològica, Protecció Civil i Educació de l'Ajuntament d'Alcoi, Jordi Silvestre.

La Setmana de la Ciència compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació. També col·laboren la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement, signada amb l'Ajuntament d'Alcoi; l'IVAM CADA Alcoi, l'Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i Data Transfer.

A la Setmana de la Ciència han participat en alguna de les activitats grans personalitats com Adela Cortina, José Francisco Montserrat, Juan Fuster, Conrat Martínez, Pere Estupinyà, Manuel Martín-Loeches, Josep Lluís Pérez Verdú, José Manuel López Nicolau, Kiko Moya, Ignasi Grau, Jorge A. Soler, Alicia Pelegrina, Laura Toribio, Víctor Manero i Mariola Penadés.

El director de la Setmana de la Ciència, Vicente Díez, indica que “totes les activitats han tingut una gran acollida. La Setmana de la Ciència ha tornat a complir el seu objectiu en la seva edició 18a, que no és cap altre que acostar la ciència al públic en general”. Díez també afegeix que “aquest esdeveniment està totalment consolidat i l'organització ja pensa en la propera edició. Agraïm a tots els col·laboradors el seu suport any rere any”.