Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img

El Saló d'Actes de l'IVAM CADA Alcoi ha acollit la conferència del divulgador Pere Estupinyà 20 anys de Ciència i Divulgació. Una mirada de context per entendre el present i intuir el futur”. La conferència s'ha impartit a la XVIII Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi de la UPV.

La tardor del 2001 Pere Estupinyà va començar la seva carrera com a divulgador científic a XARXES d'Eduard Punset. Des de llavors ha estat seguint i descrivint els avenços de la ciència en mitjans com El País, Cadena Ser, TVE, agència SINC, National Geographic, els prestigiosos NIH i MIT durant la seva estada de 8 anys als EUA, i llibres com “ El Lladre de Cervells”, “S==EX2: La Ciència del Sexe” o “A Viure la Ciència”. El seu estil divulgatiu es caracteritza per posar en context els avenços científics per comprendre'n la rellevància i els impactes cap al futur, d'àrees com la neurociència, la biomedicina, la transició energètica, la cosmologia, la intel·ligència artificial o l'anàlisi científica del comportament humà i social. . A la seva conferència ens explicarà alguns d'aquests avenços i ens donarà perspectiva per entendre d'on venim i cap on anem.

DSC_3824

La Setmana de la Ciència compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació. També hi col·laboren la Càtedra 'Alcoi Ciutat del Coneixement', signada amb l'Ajuntament d'Alcoi; l'IVAM CADA Alcoi, l'Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i Data Transfer.

Pere Estupinyà, és un bioquímic conegut per la tasca de comunicador científic a través de llibres de divulgació, conferències i programes televisius.