Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img

El Saló d'Actes de l'IVAM CADA Alcoi també ha acollit la conferència de Josep Francisco Monserrat, vicerector d'Internacionalització i Comunicació de la UPV. Assessor del Banc Mundial. Catedràtic de la UPV, que també col·labora amb la UE, ha estat fitxat per les investigacions sobre automoció i mòbils.

La Setmana de la Ciència compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació. També hi col·laboren la Càtedra 'Alcoi Ciutat del Coneixement', signada amb l'Ajuntament d'Alcoi; l'IVAM CADA Alcoi, l'Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i Data Transfer.

DSC_3008

Un nou món és a punt de sorgir l'economia del segle XXI havia de ser una economia exponencial, en la qual la riquesa i el benestar seran impulsats impulsats per la innovació tecnològica. La cinquena generació de connectivitat mòbil està fent els seus primers passos. La indústria i la resta del sistema econòmic estudien les seves possibilitats per adaptar-se al que vindrà. De moment, indústria i serveis són a mig camí. En pocs anys, eliminar els semàfors de la via pública serà possible en un món on funcionaran els cotxes autònoms connectats mitjançant xarxes amb el desplegament de la tecnologia 5G.