Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img

Més de 60 persones han participat a l'activitat dirigida per Josep Lluís Pérez. La jornada ha començat amb una conferència i ha continuat amb un tast a la Sala Multiusos de l´Edifici Carbonell del Campus d´Alcoi de la UPV.

El Priorat ha demostrat que hi ha vida més enllà de la Rioja i de la Ribera del Duero, però per això s'ha hagut de produir una profunda revolució a la vitivinicultura de la zona. El seu principal impulsor ha estat el valencià Josep Lluís Pérez Verdú (Quatretondeta, 1936), propietari del celler Mas Martinet. Els vins del Priorat, i el Clos Martinet, és un dels més valorats d'Espanya.

La Setmana de la Ciència compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació. També col·laboren la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement, signada amb l'Ajuntament d'Alcoi; l'IVAM CADA Alcoi, l'Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i Data Transfer.

DSC_2771