Amb la col·laboració de:
pt-client-img
pt-client-img

Presentació Setmana de la Ciència 2021

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha fet conèixer la programació de la Setmana de la Ciència. El certamen compleix en aquesta ocasió 18 edicions i es desenvoluparà entre el 12 i el 26 de novembre.

La cita incluye un total de 8 ponencias. La programación se complementa con otras actividades como una primera cata de vinos con el viticultor Josep Lluís Pérez, una segunda de gastronomía de la antigüedad en la que tendrá un papel destacado el chef Kiko Moya de L’Escaleta, una nueva entrega de los monólogos científicos o una visita al enclave de la Cova de l’Or de Beniarrés.

El projecte 'Setmana de la Ciència' compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació. També són col·laboradors la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement, signada amb l'Ajuntament d'Alcoi; l'IVAM CADA Alcoi, l'Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i Data Transfer. El disseny del cartell és obra de la titulada Karina Santamaría.

A la presentació de la Setmana de la Ciència han estat presents Pau Bernabeu, director del Campus d'Alcoi de la UPV; Vicente Díez, director de la Setmana de la Ciència; i Antonio Francés, Alcalde d'Alcoi.

Les conferències tindran lloc al Saló d'Actes de l'IVAM-CADA d'Alcoi i moltes es podran seguir a través de streaming. La principal novetat és que la Setmana de la Ciència torna a la presencialitat.

DSC_2408